Close

Política de privacitat

Política de privacitat

 

Última data d’actualització: 13 de Febrer de 2019.

 

Introducció

En aquesta política de protecció de dades t’ expliquem com recopilem, utilitzem, compartim i protegim la teva informació de caràcter personal.

El principal objectiu de la nostra política de protecció de dades és garantir el total compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades i privacitat i la seguretat en el tractament de les teves dades personals.

 

Responsable del tractament

Responsable MES, MOVIMENT D’ESQUERRES
CIF G-65966137
Adreça Postal Avinguda Diagonal número 449 Planta 4ª
08036 Barcelona
Telèfon de contacte 932 226 778
Correu Electrònic lopd@mesesquerres.cat

MES, MOVIMENT D’ESQUERRES ha nomenat una persona delegada de protecció de dades amb la que es pot contactar mitjançant el següent correu electrònic: lopd@msanchez.cat.

 

Finalitat del tractament:

  1. Persones Afiliades:

Les dades personals facilitades per les persones afiliades a MES, MOVIMENT D’ESQUERRES, així com, les obtingudes durant la seva relació amb el partit, seran tractades amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa i organitzativa, gestionar l’enviament d’informació relacionada amb l’activitat política del partit, tramitar el cobrament de quotes i aportacions, la relació històrica de càrrecs i responsabilitats de l’organització i complir amb altres obligacions legals a les que estigui subjecte MES, MOVIMENT D’ESQUERRES.

De la mateixa manera, les dades personals obtingudes de les persones vinculades a MES, MOVIMENT D’ESQUERRES seran tractades amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa i organitzativa, gestionar tant les sol·licituds com l’enviament d’informació relacionada amb l’activitat política del partit, tramitar el cobrament de donacions, la relació històrica de càrrecs i responsabilitats de l’organització i complir amb altres obligacions legals a les que estigui subjecte MES, MOVIMENT D’ESQUERRES.

  1. Persones Usuàries Web:

Les dades personals facilitades per les persones usuàries dels llocs web titularitat de MES, MOVIMENT D’ESQUERRES seran tractades amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa i de publicació de continguts als llocs web, l’enviament de comunicacions relacionades amb les campanyes específiques corresponents, l’enviament d’informació relacionada amb l’activitat política del partit i complir amb altres obligacions legals a les que estigui subjecte MES, MOVIMENT D’ESQUERRES.

  1. Xarxes Socials.

Mitjançant la nostra pàgina web pot accedir a les xarxes socials Facebook, Twitter, d’accés obert a tots els usuaris. Es tracta de llocs web on l’usuari pot registrar i seguir-nos gratuïtament. En aquestes xarxes socials els usuaris podran conèixer de les nostres activitats, opinions, accedir a les fotos i vídeos. Els usuaris d’aquestes xarxes socials han de ser conscients que aquest lloc és independent de la nostra web i està obert, és a dir, és visible per a tots els seus usuaris, i les polítiques de privacitat a aplicar a aquests continguts són les fixades per Facebook, Twitter. “ MES, MOVIMENT D’ESQUERRES ” no és titular de les xarxes socials.

 

Legitimació

La base legal fonamental que permet a MES, MOVIMENT D’ESQUERRES el tractament de les dades de les persones vinculades al partit és el consentiment de la persona interessada expressat lliurement bé amb la signatura d’una butlleta de vinculació, bé acceptant la Política de protecció de dades de forma expressa en el corresponent formulari electrònic.

En algunes ocasions, el tractament que duu a terme MES, MOVIMENT D’ESQUERRES té com a fonament el seu interès legítim, com pot ser la promoció de la seva activitat política així com el seu creixement electoral, sempre que no prevalguin els drets i llibertats fonamentals de les persones interessades.

Els contractes subscrits per MES, MOVIMENT D’ESQUERRES, ja siguin mercantils, laborals o convenis de col·laboració, legitimen el tractament de dades de les parts.

Per últim, MES, MOVIMENT D’ESQUERRES està legitimada pel tractament d’aquelles dades necessàries pel compliment de les obligacions legals a les quals està subjecte (entre d’altres: Llei orgànica 8/2007, de 4 de juliol, sobre finançament dels partits polítics, Llei orgànica 6/2002, de 27 de juny, de partits polítics, Llei 10/2010, de 28 d’abril, de prevenció del blanqueig de capitals i del finançament del terrorisme, Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària, entre d’altres.

 

Cessió de dades a tercers

Les dades de les persones vinculades a MES, MOVIMENT D’ESQUERRES podran ser comunicades legítimament a:

  • Les autoritats competents per al compliment d’obligacions legals: l’Administració Tributària, jutjats i tribunals, Tribunal de comptes i altres administracions públiques amb competència en la matèria.
  • Els assessors professionals i tercers proveïdors de serveis de MES, MOVIMENT D’ESQUERRES: en cas que sigui necessari que les dades personals facilitades a MES, MOVIMENT D’ESQUERRES siguin tractades per assessors professionals o prestadors de serveis, aquests actuaran com encarregats del tractament d’acord amb el contracte signat a tal efecte i d’acord amb allò establert al RGPD.
  • No es realitzen transferències de dades a països tercers o a organitzacions internacionals.

 

Drets de les persones interessades

A continuació s’enumeren els drets en matèria de protecció de dades que tenen les persones interessades:

Drets Contingut Canals d ‘ Atenció
Access Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en MES, MOVIMENT D’ESQUERRES estem tractant dades personals que els concerneixin, o no. Podrà exercir els seus
drets a:
lopd@msanchez.cat
o
Departament Protecció de Dades
Adreça postal: Avinguda Diagonal nº, 449 Planta 4ª

08036

Barcelona

Telèfon: 932 226 778

Rectificació Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes
Supressió Les persones interessades podran sol·licitar l’eliminació de les seves dades personals i ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.
Oposició Els interessats poden oposar-se al tractament de les seves dades amb fins de serveis que ens sol·licitin del seu interès. MES, MOVIMENT D’ESQUERRES deixarà de tractar les dades, excepte motius legítims imperiosos o per exercir o defensar possibles reclamacions.
Limitació del Tractament En determinades circumstàncies que preveu l’article 18 RGPD, els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades en els següents casos.

  • Mentre es comprova la impugnació de l’exactitud de les teves dades.
  • Quan el tractament és il·lícit. Però s’oposa a exercir el dret a la supressió de les seves dades.
  • Quan en MES, MOVIMENT D’ESQUERRES no necessita tractar les seves dades, però vostè els necessita per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • Quan vostè s’oposi al tractament de dades per al compliment d’una missió en interès públic o per a la satisfacció d’un interès legítim. Mentre es verifica si els motius legítims per al tractament per davant dels de vostè.
Portabilitat En virtut del dret a la portabilitat, els interessats tenen dret a obtenir les seves dades personals en un format estructurat d’ús comú i lectura mecànica i a transmetre’ls a un altre responsable.
Com podeu exercir els drets?
Si vostè considera que en MES, MOVIMENT D’ESQUERRES no hem tractat les seves dades d’acord amb la normativa, pot contactar amb el nostre delegat de protecció de dades a la següent adreça de correu electrònic: lopd@msanchez.cat.Per exercitar els seus drets, s’haurà d’acompanyar a la seva sol·licitud, el seu DNI o document equivalent que acrediti la seva identitat.

L’exercici d’aquests drets és gratuït.

Quines vies de reclamació hi ha?

Les persones interessades tenen dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, i la forma de posar-se en contacte amb ella mitjançant la pàgina web. http://www.agpd.es.

 

Procedència

Les dades personals que tracta MES, MOVIMENT D’ESQUERRES són comunicades voluntàriament per les persones interessades en el moment de:

  • Signar i lliurar la sol·licitud d’afiliació o vinculació.
  • Acceptar la Política de protecció de dades de forma expressa en omplir un formulari electrònic d’inscripció a un acte, de participació a una campanya o de sol·licitud d’informació.
  • Per Correu electrònic, missatgeria instantània, xarxes socials i pel formulari de contacte de la nostra pàgina web.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR
Aviso de cookies